AYDIN / NAZİLLİ - Aksu Ortaokulu

Aksu Ortaokulu

Aksu Köyü 09800 Nazilli / Aydın
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimiz için her türlü fırsatın sağlandığı bilimsel düşünen,sosyal ve kültürel niteliklere sahip öğrencilerin yetiştirildiği,tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip,olayları bilimin ışığında sorgulayan,çok yönlü düşünebilen,özgüveni yüksek,bilgiye ulaşma yollarını araştıran,toplum sorumluluğu bilincine erişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında 1 Öğrencimiz; Nazilli Fen Lisesi 4 Öğrencimiz; Menderes Anadolu Lisesi 2 Öğrencimiz; Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 2 Öğrencimiz; Nahit Menteşe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 2 Öğrencimiz; Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 Öğrencimiz; Nazilli Lisesi 1 Öğrencimiz; Atatürk Anadolu Lisesi 1 Öğrencimiz; Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne yerleşmiştir. 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI´nda 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 Sağlık Meslek Lisesi ve 1 Anadolu Lisesi´ne öğrencilerimiz yerleşti. 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI´nda 4 Öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi´ne yerleşti. 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI´nda 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 Sağlık Meslek Lisesi ve 2 Anadolu Öğretmen Lisesi´ne öğrencilerimiz yerleşti.
Öğretim Şekli :Örgün Eğitim Tam Gün
Ders Başlama:08:40 Ders Bitiş :14:55
Ulaşım
Köye ait servis araçları. Aksu Birlik Her 1 saatte bir Nazilli-Aksu servisi bulunmaktadır.
Aksu Mahallesi Nazilli/AYDIN
Aydın il Merkezine:80 KM Nazilli ilçe Merkezine:27 KM İzmir il sınırına: 4 KM